Χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να το απολαύσεις. Αλλά πίσω από κάθε φλιτζάνι καφέ Seddio υπάρχει ένα μακρύ ταξίδι φροντίδας και πάθους που ξεκινά από τις φυτείες μας στη Βραζιλία. Μόνο οι καλύτεροι κόκκοι ολοκληρώνουν την πορεία τους που τους οδηγεί στην Καβουρδιστήρια μας. Εκεί προετοιμάζονται για να γίνουν ένας γεμάτος, βελούδινος καφές με την τυπική φρουτώδη αρωματική του. Ένας εξωτικός και κομψός καφές. Που θα σε κάνει να νιώσεις στο καλύτερο μέρος του κόσμου, όπου κι αν βρίσκεσαι.
Το Nespresso είναι καταχωρημένο εμπορικό σήμα και ιδιοκτησία της SOCIETE ‘DES PRODUITS NESTLE’ S.A.
Η De Roccis Srl δεν συνδέεται ούτε άμεσα ούτε έμμεσα με την SOCIETE ‘DES PRODUITS NESTLE’ S.A.
Όλα ξεκινούν όταν ο Luigi Lavazza, το 1895, ανοίγει την πρώτη Drogheria Lavazza στην οδό San Tommaso, στο Τορίνο. Ο Luigi Lavazza ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος πρωτοβουλία, εφευρετικότητα και πάθος για τη δουλειά του.
100% ARABICA
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ 12 ΤΕΜΑΧΙΑ
1 ΠΑΛΕΤΑ = 1080 ΤΕΜΑΧΙΑ
ΛΗΞΗ 11/02/26
Ο Caffè Espresso είναι ένα εικονίδιο της ιταλικής κουλτούρας, γνωστό για τη πλούσια γεύση του και την κρεμώδη υφή του. Παρασκευάζεται με κόκκους καφέ υψηλής ποιότητας, που καβουρδίζονται με ακρίβεια για να αναδείξουν το φυσικό τους άρωμα, ο espresso είναι ένα ρόφημα που προσφέρει μια μοναδική αισθητηριακή εμπειρία. Ιδανικός για όσους αναζητούν μια έντονη και αυθεντική στιγμή απόλαυσης, ο espresso είναι ιδανικός για να ξεκινήσετε την ημέρα σας με ενέργεια ή για ένα αναζωογονητικό διάλειμμα κατά τη διάρκεια του απογεύματος.
Ο espresso είναι περισσότερος από ένα απλό ρόφημα; είναι ένα τελετουργικό που ενώνει τους ανθρώπους, ένα σύμβολο φιλοξενίας και κοινωνικότητας. Η παρασκευή του απαιτεί δεξιοτεχνία και προσοχή στη λεπτομέρεια, εξασφαλίζοντας ότι κάθε φλιτζάνι είναι ένα αριστούργημα γεύσης. Είτε απολαμβάνεται μόνο του είτε ως βάση για άλλα ροφήματα όπως cappuccino ή macchiato, ο espresso παραμένει ένας πυλώνας της ιταλικής παράδοσης του καφέ.
Ο καφές έχει την προέλευσή του στην Αιθιοπία, γύρω στον 12ο αιώνα άρχισαν να παράγουν το ποτό που είναι ο καφές. Οι Άραβες ήταν αυτοί που ξεκίνησαν την κατανάλωση καφέ στην αραβική χερσόνησο και στη Μέση Ανατολή. Η κατανάλωση καφέ αρχίζει στην Ευρώπη γύρω στον 17ο αιώνα. Η καλλιέργεια του καφεόδεντρου επικεντρώνεται κυρίως στην ενδοτροπική ζώνη.
Αυτή τη στιγμή, ο καφές είναι το δεύτερο πιο καταναλωμένο ποτό στον κόσμο. Η Μαδαγασκάρη κατείχε σημαντική θέση στην παραγωγή καθαρού αραβικού καφέ ή καφέ ρόμπουστα τα τελευταία χρόνια του 20ού αιώνα. Αυτή τη στιγμή, η Μαδαγασκάρη έχει ξεπεραστεί από άλλες χώρες παραγωγούς. Ωστόσο, οι κόκκοι καθαρού αραβικού καφέ ή καφέ ρόμπουστα από τη Μαδαγασκάρη είναι καφέ υψηλής ποιότητας και πολύ ζητούμενοι στην αγορά, καθώς το νησί διαθέτει πολλές άγριες και ενδημικές ποικιλίες καφεόδεντρων. Η κύρια παραγωγή της Μαδαγασκάρης είναι ο καφές ρόμπουστα.
Ο καφές της Γουινέας, γνωστός επίσης ως καφές ρομπούστα, είναι μια ποικιλία καφεόδεντρου που καλλιεργείται ευρέως στη Δυτική Αφρική, κυρίως στη Γουινέα. Αυτός ο τύπος καφέ είναι γνωστός για την ανθεκτικότητά του και την ικανότητά του να αναπτύσσεται σε δύσκολες κλιματικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένων περιοχών χαμηλού υψομέτρου με υψηλές θερμοκρασίες.
Οι κόκκοι καφέ ρομπούστα είναι γενικά μικρότεροι και πιο στρογγυλοί από αυτούς του καφέ αραβίκα, και περιέχουν υψηλότερο ποσοστό καφεΐνης, γεγονός που προσδίδει στον καφέ μια πιο έντονη και πικρή γεύση. Σε όρους γευστικού προφίλ, ο καφές της Γουινέας έχει γήινες και ξυλώδεις νότες, μερικές φορές με αποχρώσεις ξηρών καρπών και μαύρης σοκολάτας. Η υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη του προσδίδει επίσης μια έντονη πικρία.
Ποικιλίες Τουρκικού Καφέ από το Ταχμίς;
* Τουρκικός Καφές
* Καφές με Φιστίκι
* Καφές με Μαστίχα
* Οθωμανικός Καφές
* Καφές Ντιμπέκ
* Καφές με Φράουλα
* Καφές με Καρδάμωμο
* Καφές με Πορτοκάλι και Σοκολάτα
Προμηθεύουμε φακελάκια καφέ που περιέχουν 2 γραμμάρια φρέσκου καβουρδισμένου καφέ. Τα φακελάκια καφέ είναι ένας βολικός τρόπος για να πίνετε καφέ και μπορούν επίσης να ανακυκλωθούν!
Ο καφές του Μπουρούντι είναι ένας καφές που καλλιεργείται στις ορεινές περιοχές του Μπουρούντι, μιας μικρής χώρας στην Ανατολική Αφρική. Γνωστός για τα μοναδικά και πολύπλοκα προφίλ γεύσης του, ο καφές του Μπουρούντι εκτιμάται συχνά για τις φρουτώδεις και λουλουδένιες νότες του, καθώς και για την έντονη οξύτητά του.
Πολυτελές μείγμα καφέ χωρίς καφεΐνη 50% Arabica / 50% Robusta, ψημένο ξεχωριστά και στη συνέχεια αναμειγμένο. Διαθέσιμο επίσης σε εκδόσεις 100% Arabica και 100% Robusta.
Ο Robusta Pupuan Kaffee καλλιεργείται στην περιοχή Tabanan στο Μπαλί, η οποία είναι γνωστή για το ιδανικό υψόμετρο των 500 έως 1.000 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Αυτή η περιοχή προσφέρει ένα δροσερό κλίμα, το οποίο είναι τέλειο για την καλλιέργεια Robusta καφέ. Ο καφές επεξεργάζεται μέσω υγρής επεξεργασίας, επεξεργασίας με μέλι και φυσικής επεξεργασίας, γεγονός που του προσδίδει μια μοναδική γεύση και μια δελεαστική σοκολατένια αρωματική νότα. Οι κόκκοι καλλιεργούνται σε υψόμετρο 500-700 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, γεγονός που οδηγεί σε μια λιγότερο πικρή γεύση, η οποία υποστηρίζεται από τις δροσερές καιρικές συνθήκες και την διαπολιτισμική φύτευση με φυτά κακάο.
1,6 λτ, ανοιχτό μπλε, κουκίδες,
Καφετιέρα 1,6 λτ.
Ανοιχτό μπλε με λευκές κουκίδες
Ύψος περίπου 24 εκ.
Διάμετρος κάτω περίπου 12 εκ.
Διάμετρος πάνω περίπου 10 εκ.
Αριθμός είδους: 16036.31.1
Ο πράσινος καφές είναι άβολα φασόλια, από τα οποία προκύπτει επίσης ο παραδοσιακός καφές καβουρδισμένος. Έχει ένα λεπτό ανοιχτό πράσινο χρώμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μετά τη συλλογή δεν υποβάλλεται στη διαδικασία καπνίσματος. Στη σύνθεσή του, εκτός από την καφεΐνη που διεγείρει, βρίσκουμε επίσης χλωρογενικό οξύ, το οποίο αποδίδεται στις ιδιότητες επιτάχυνσης της καύσης λίπους. Ο πράσινος καφές είναι επίσης πλούσια πηγή πολύτιμων πολυφαινολών, σαλικυλικού οξέος, καθώς και πολλών βιταμινών και μετάλλων. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει φολικό οξύ, βιταμίνες B1, B2, B12, καθώς και ασβέστιο, κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο και ψευδάργυρο. <strong> Ενεργειακή αξία 1588kJ/381kcal - 19%RWS* λίπος 13G - 19% συμπεριλαμβανομένων κορεσμένων λιπαρών οξέων 0.8g - 4% υδατάνθρακες 40g - 15% συμπεριλαμβανομένων σακχάρων 0g - 0% πρωτεΐνη 11g - 22% ίνα 30g - 0g - 0% *RWS - Αξία αναφοράς τροφίμων <strong> χρήση </strong> του πράσινου καφέ, θυμηθείτε για τη σωστή θερμοκρασία του νερού (η βέλτιστη θερμοκρασία είναι περίπου...
Μίγμα Forte
Μίγμα 100% Ρομπούστα.
Σκούρα και συμπαγής κρέμα.
Δυνατό, αποφασιστικό, επίμονο.
Σκούρο καβούρδισμα.
Η δεύτερη πιο παραγόμενη ποικιλία καφέ στον κόσμο μετά την Αραβικά, το μίγμα Forte χαρακτηρίζεται από ένα έντονο και επίμονο άρωμα, γεμάτο και με γεύση "σοκολατένια". Χάρη στο σκούρο καβούρδισμα, είναι ένας καφές με αποφασιστικό και επίμονο χαρακτήρα… ο κλασικός ναπολιτάνικος εσπρέσο.
Συστατικά: 99% Καφές 1% Άρωμα Καρύδας
Σημείωση: ΟΙ ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΚΑΦΕ ΚΟΡΤΕΣ ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΜΕ NESPRESSO ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΜΕ 10 ΚΑΨΟΥΛΕΣ.
ΑΡΩΜΑ: ΚΑΡΥΔΑ
Οι καλύτεροι κόκκοι καφέ έχουν ετοιμαστεί για εσάς με τις πιο ειδικές μεθόδους καβουρδίσματος. Με το μοναδικό του άρωμα, αφρό και άρωμα, ο καφές Mastic Turkish Coffee από την Coffee Tiryakisi είναι τώρα μόλις ένα κλικ μακριά!
Μείγμα που δημιουργείται συνδυάζοντας έναν εξαιρετικό καφέ Robusta με απαλό άρωμα και γεμάτη, πλούσια γεύση, με μακρύ και διαρκή επίγευση; ποιοτικοί καφέδες προερχόμενοι από την Αφρική και την Κεντρική Αμερική, καβουρδισμένοι σκούρα.